Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Vaporizer PAX 2 - Aparat

22 500.00 RSD
25 000.00 RSD

Vaporizer PAX 2 predstavlja naslednika jednog od najboljih vaporizera na tržištu PAX-a. Proizveden u SAD a od skoro i na tržištu Evrope za ultimativno uživanje u inhalaciji!

Smešten u anodizirano aluminijumsko kućište, dimenzija 10 x 3.1 x 2.2 cm i težine 98 gr spada u najkompaktnije vaporizere na tržištu. Povećane zapremine komore za biljnu materiju koja je smeštena sa donje strane uređaja, visoko namagnetisane za potpunu sigurnost prilikom transporta. Svetlosni LED indikator u obliku slova X prikazuje dostignutu temperaturu, stanje baterije kao i punoću komore za zagrevanje  - jedan krak će se upaliti na 25% ispunjene zapremine, dva kraka na 50%, tri na 75% a sva četiri kada je komora 100% puna. 

Kada se radi o temperaturi obavestiće Vas putem ljubičastog i zelenog svetla - za podešavanje temperature držite dugo dugme za paljenje da biste ušli u meni za podešavanje a zatim kratkim pritiscima podesite temperaturu na željenu:

  • Jedan zeleni LED krak, dva žuta, tri narandžasta i četiri crvena u opsegu od 180-215ºC

Nakon podešene temperature pritisnite još jednom dugo dugme za paljenje ili ga samo protresite.

Za proveru statusa baterije, takođe protresti uređaj gde će LED indikator prikazati stanje baterije. 

Litijum - jonska baterija se puni 2 - 3 sata putem USB i klasičnog punjača. Da bi se vaporizer potpuno zagrejao potrebno je 45 sekundi.

PAX 2 takođe poseduje interni akcelerometar koji hladi uređaj čim utvrdi da je uređaj neaktivan više od 30 sec. Takođe registruje ukoliko duže od 20 sec niste prislonili usta na pisak. Automatski se reaktivira prilikom pomeranja a potpuno će se ugasiti nakon 3 minuta nekorišćenja. 

Pakovanje sadrži:

Aparat 

Punjač

2 piska

Komplet za održavanje