Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

'Flowermate' V7.0S vaporajzer srebrni

"Flowermate" V7.0S je vaporajzer za bilje, tečnost ili vosak i poseduje kompletno izolovan protok vazduha. Topao vazduh ne prolazi kroz sve delove vaporajzera i samim tim nema loših ukusa niti njihovog mešanja. Uživajte u čistom iskustvu vaporajzera! Da napunite vaporajzer gurnite klizač na dnu koji je pričvršćen magnetima. Ispod klizača je keramička komora za zagrevanje u kojoj se ekstrakti blago vaporizuju. Dizajn sa jednim dugmetom cini stvar lakim, kao i sa svakim "Flowermate" vaporajzerom! Napunite komoru, pritisnite dugme 5 puta da se vaporajzer uključi. Sačekajte da se svetlo koje treperi stabilizuje i to je to. Temperatura se podešava pritiskom dugmeta na 3 sekunde. V7.0S ima tri podešavanja temperature: plava 196° C/385° F, ljubičasta 204° C/400° F, crvena 213° C/415° F. Vaporajzer će se sam isključiti ako se ne koristi duže od 5 minuta. Vaporajzer poseduje funkciju memorije temperature i po ponovnom uključenju će se vratiti na poslednje korišćeno temperaturno setovanje. Nova komora za ulje/vosak je napunjena sa organskim pamučnim fitiljem. Organski pamuk je idealan za čvrste i tečne materijale. Pored ove komore postoji i komora za bilje koja je ventilirana vazduhom sa strane i odozdo, idealna je za brzo punjenje vaporajzera. Jednostavno stavite bilje u keramičku komoru i spremni ste. Pisak je napravljen od borosilikatnog stakla visoke tvrdoće i otpora na toplotu, zaštićen sa poklopcem koji se odšrafljuje, upotpunjujući autentičan dizajn pljoske!
$137.62 $152.91

Vaporite solo digit

Solo digit vaporizer je stoni uredjaj. Ima digitalni displej. Temperatura se jednostavno podešava uz dugmad gore-dole. Može se daljinski upravljati. Napravljen je od visoko kvalitetnog drveta, koje je izuzetno izdržljivo, i daje vaporizeru klasican izgled.
$71.28 $79.20

Vaporite Solo Digit Vaporiser black

Solo digit vaporizer je stoni uredjaj. Ima digitalni displej. Temperatura se jednostavno podešava uz dugmad gore-dole. Može se daljinski upravljati. Napravljen je od visoko kvalitetnog drveta, koje je izuzetno izdržljivo, i daje vaporizeru klasičan izgled. Preporučljivo je gasiti ga posle 20 minuta rada na 5 minuta, radi sprečavanja pregrevanja unutrašnjosti koja je napravljena od kvalitetne keramike.
$71.28 $79.20

G Pro Vaporizer Black Scale

G Pro Vaporizer Black Scale
$178.12 $197.91

Vaporizer PAX

$121.42 $134.91

Vaporizer PAX 2

$231.26 $256.95

Vaporizer PAX 3

$299.62 $332.91

Snoop Dogg Herb G Pen vaporajzer

Snoop Dogg G pen herbal Vaporajzer je namenjen iskljucivo za suvo bilje. Lak za korišcenje i veoma pouzdan, G pen je brilijantan deo opreme za vaporizaciju suvog bilja. Ovaj vaporajzer nije pogodan za za e-tecnosti i vosak. Paket sadrži: 1 x Litijumsku dopunjivu bateriju 1 x Rezervoar iskljucivo za suvo bilje 1 x Alatka za cišcenje 1 x USB žicani punjac 1 x Adapter za struju US 1 x Adapter za struju EU 2 x Staklena teglica 3 x Štapici za cišcenje 1 x Cetkica za cišcenje 1 x Kartica mrvilica 1 x Stakleni rukav Pogledajte i video klip sa uputstvima: https://www.youtube.com/watch?v=1Gi2DFj0cAw
$72.90 $81.00
Sortiraj po