Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Torbice za duvan ZLA

1 850.00 RSD

Torbice za duvan ZLA - autentičnog dizajna i visokog kvaliteta izrade garantuju da ćete biti primećeni gde god da ih izvadite!

Svaka torbica je unikat pa treba imati u vidu da pre poručivanja obavezno proverite sa ljubaznim osobljem #ZlaShtek -a koje su trenutno na raspolaganju.

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Raw connoisseur KS + srolani flopovi

Raw connoisseur KS + srolani flopovi
270.00 RSD 300.00 RSD

RAW Connoiseur KS

225.00 RSD 250.00 RSD

RAW Organic King Size Slim Rizla

Rizla sastavljena od velikog broja zasebnih celija (tkz.HBI Criss-Cross tehnologija) tako da uvek gori ravnomerno i ekonomicno. Idealna za vegetarijance i ekipu koja želi da ostane u dosluhu sa prirodom. Uživajte u svom dimu, sigurni da ne unosite nikakve hemijske supstance (bar što se rizle tice) ... 32 listica u pakovanju. Kupovinom cele kutije ostvarujete popust od 20%.
135.00 RSD 150.00 RSD

Smoking DeLuxe King Size Rizla

Kvalitetom dokazane rizle. Jedan od najtraženijih papira koji je zbog svojih odlika zaslužio da dobije i novo ruho u obliku Zla flopova. King Size. 33 listica u pakovanju. Kupovinom cele kutije ostvarujete popust od 20%.
79.00 RSD 88.00 RSD