Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

Macanudo INS. Black Canonazo

Ovaj tamni tompus je oličenje slatkoće cimeta i čokolade, kombinovan sa aromama biljaka. Biljni ukusi čine ovaj tompus veoma aromatičnim.
1 300.00 RSD

Cafe creme arome 10*10

Ovi cigarilosi su napravljeni od pažljivo odabranih duvanskih kompozicija sa dalekog Istoka, Afrike i Brazila. Pored toga imaju filter, i spakovani su u kutijicu od 10 komada.
520.00 RSD

Cafe creme filter arome

Ovom brendu nije potrebno predstavljanje. Napravljene su od vrlo kvalitetnog duvana i bogatog ukusa i idealne kada se nema dovoljno vremena za cigaru. 1 pakovanje sadrži 10 cigarilosa.
620.00 RSD

Handelsgold label classic No3

Beskompromisni kvalitet izrade, safršena preciznost izrade i fantastična vrednost za uloženi novac čine Handelsgold toliko uspešnim tokom svih ovih decenija.
160.00 RSD

Handelsgold sweet white

Handelsgold cigarilosi su napravljeni od odabranih duvanskih mešavina. Osetićete divan slatkasti ukus vanile kada ga zapalite.
80.00 RSD

Neos Mini Original 50

Cigarilosi napravljeni od visokokvalitetnog, odabranog duvana. Imaju prirodnu aromu i filter. Svaki komad je posebno upakovan, čime se obezbedjuje maksimalna svežina.
70.00 RSD

Toscanello rosso caffe macchiato 5*10

Klasiči toscanello cigarilos iz Italije. Čist kentuki duvan sa ukosom kafe i makijata.
750.00 RSD

Toscanello Verde Limoncello 5*10

Toscanello ima prirodnu mešavina limuna i ukusa. Sadrži kentuki listove duvana.
700.00 RSD

Cafe Creme Blue

Cafe creme cigarilosi slabije jacine. 10 komada u pakovanju.
580.00 RSD

Cafe Creme Filter Tip

Cafe creme cigarilosi sa drvenim filterom. 10 komada u pakovanju.
550.00 RSD

Henri Wintersman Corona De Luxe

Henri Wintersman je poceo sa proizvodnjom tompusa i cigarilosa 1904. Za svoje proizvode koriste odabrane duvane sa Jave, Havane i Brazila. Najbolji ukus ovih tompusa je ako se dim ne uvlaci. 2 komada u pakovanju.
600.00 RSD

Henri Wintersman Half Corona Tompusi

Henri Wintersman je poceo sa proizvodnjom tompusa i cigarilosa 1904. Za svoje proizvode koriste odabrane duvane sa Jave, Havane i Brazila. Najbolji ukus ovih tompusa je ako se dim ne uvlaci. 5 komada u pakovanju.
650.00 RSD
Sortiraj po