Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Plagron Vita Race 100ml

1 013.00 RSD
1 125.00 RSD

Plagron Vita Race je organsko đubrivo (koristi se za prskanje prskalicama) koje se koristi za rast i za fazu cvetanja. Vita Race se isključivo koristi za prskanje po listovima biljke, sadrži mikro i makro elemente, prirodne minerale i prirodne esencijalne hormone koji pospešuju rast biljke, i priprema je za fazu cvetanja. Vita Race poboljšava i otpornost biljke, što doprinosi  razvoju zdrave biljke.

Instrukcije:

Dobro promućkati pre upotrebe. Dodajte 5ml Vita Race/1l vode (1:200).

Skladištenje;

Tokom prevoza treba obratiti pažnju da se prevozi u uspravnom položaju, čuvati u mračnoj (mrak) prostoriji na temperaturi od 0-30°C.

Savet iz Plagrona:

Pitajte za šemu sa upustvom za upotrebu u najpogodnijim dozama.

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Plagron Power roots 250ml

Power Roots od Plagrona je organski stimulator rasta korena biljke koji se koristi za izdanke i biljke koje se presadjuju. Ova vitalizirajuca tecnost promoviše bolji i brži razvoj korena, poboljšava apsorpciju kiselina i kiseonika, kao i bržu transportaciju jona.
2 187.00 RSD 2 430.00 RSD

Algo Alfa 250ml

Klasa: Organsko azotno đubrivo biljnog porekla Sastav: organski azot (N) 2%, organski ugljenik (C) 3% Formulacija: Organsko azotno đubrivo na bazi morske alge ( Ascophyillum nodosum), braon boje Negativna delovanja preparata: Ne postoji negativno delovanje na gajene biljke, ljude, toplokrvne životinje i vodene biljke Kompatibilnost: Meša se sa svim pesticidima, đubrivima i mikrobiološkim preparatima Karenca, kao i radna karenca ne postoji.
806.00 RSD 895.00 RSD