Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Plagron Power roots 250ml

2 187.00 RSD
2 430.00 RSD

Power Roots od Plagrona je organski stimulator rasta korena biljke koji se koristi za izdanke i biljke koje se presadjuju. Ova vitalizirajuca tecnost promoviše bolji i brži razvoj korena, poboljšava apsorpciju kiselina i kiseonika, kao i bržu transportaciju jona.

Plagron Power Roots ne poboljšava samo razvoj korena biljke već omogućava i visoku otpornost biljke kao i maksimalne performanse, ujedno smanjujući potrebu za đubrivima na minimum. Sa njegovom upotrebom se može početi od trenutka kada koren izdanaka postane vidljiv a efikasan je i kod biljaka zaraženim insektima koji napadaju koren.

Ova tečnost deluje ekonomično i brzo: direktno se apsorbuje u list i može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojim đubrivom i pesticidom.

Količina za primenu:
Prema preporuci proizvađača đubrivo se primenjuje tako što se meša sa vodom u odnosu 1:1000 (1ml/1l vode za zalivanje).

Vreme primene:
Do kraja treće nedelje faze cvetanja biljke.

Način primene:
Zalivanjem supstrata.

Instrukcije:

Dobro promućkati pre upotrebe. Dodajte 1ml Power Roots/1l vode (1:1000). Koristite ovaj rastvor svaki put kada se biljka navodnjava (poliva) u fazi rasta, do kraja treće nedelje faze cvetanja.

Skladištenje:

Tokom prevoza treba obratiti pažnju da se prevozi u uspravnom položaju, čuvati u mračnoj (mrak) prostoiji na temperaturi od 0-30°C.

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Mylar Heavy Duty Diamond folija 120 mikrona (1m)

Mylar Heavy Duty Diamond folija 120 mikrona (1m) Visoko kvalitetna reflektivna folija debljine 120 mikrona. Ovo je trenutno najotpornija reflektivna folija na tržištu u svojoj klasi.
441.00 RSD 490.00 RSD

Algo Alfa 250ml

Klasa: Organsko azotno đubrivo biljnog porekla Sastav: organski azot (N) 2%, organski ugljenik (C) 3% Formulacija: Organsko azotno đubrivo na bazi morske alge ( Ascophyillum nodosum), braon boje Negativna delovanja preparata: Ne postoji negativno delovanje na gajene biljke, ljude, toplokrvne životinje i vodene biljke Kompatibilnost: Meša se sa svim pesticidima, đubrivima i mikrobiološkim preparatima Karenca, kao i radna karenca ne postoji.
806.00 RSD 895.00 RSD

Pure Factory baštenske makaze za podrezivanje

Pure Factory baštenske makaze za podrezivanje
261.00 RSD 290.00 RSD