Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters

O Nama

Zla Shtek je specijalizovana prodavnica za prodaju papirića za motanje i prateće opreme za iskusno pušenje. Pored toga, šop nudi sopstveni brend streatwear garderobe, kao i najkvalitetniju opremu za kultivisanje i uzgajanje biljaka.

 • 1991 Zla Shtek online shop

  Početkom devedesetih godina prošlog veka, ponuda papirića za motanje u Srbiji je još uvek bila prilično jadna. Tek nekoliko trafika u Beogradu imalo ih je u ponudi, i uz izuzetak iskusnih motača, bili su prilično neupotrebljivi (Rizla+, Samson, Drum i još koji). S postepenim povećanjem broja korisnika, kao i sve prisutnijim motanjem duvana, kao alternativom cigaretama, pojavile su se, pre svih, velike Rizle, pa nešto kasnije i čokoladne Rizle i još neke varijante, ali je njihov kvalitet i dalje bio očajan. A onda je u naš grad stigao Smoking, najbolji papir za motanje na svetu!

 • 2000 Zla Shtek online shop

  Desetak godina kasnije, na prelazu veka,postajemo ovlašćeni uvoznik, zastupnik i distributer španske kompanije "Miquel Y Costas & Miquel", koja proizvodi Smoking. Smoking polako počinje da pronalazi put do zabačenijih ćoškova Srbije.

 • 2004 Zla Shtek online shop

  Predstavljamo pakovanje papirića za motanje, unapređeno u našem autentičnom stilu, odnosno opremljeno perforiranim kartonom pripremljenim za flopove, koje smo nazvali ZLA – ZLA. Sa njime, svako je mogao da iskusno mota. U prvoj deceniji postojanja, izbacili smo više od 50 edicija, na kojima smo sarađivali sa autorima s čitavog Balkana i šire. Posebnu pažnju od početka smo poklanjali raznim uticajnijim alternativnim festivalima, organizacijama, bendovima i didžejevima iz regiona, posvećujući im izdanja, među kojima su Manu Chao, Prti Bee Gee, Bad Copy, Mystic Stylez, Marko Nastić, Rebel B, Repetitor, Who See, Marconiero, I Bee, Lollobrigida, Dječaci, Bassivity, Bvana, eXIt Positive vibration Reggae stage, MKDSL, vAtRA, Kill me laser i drugi.

 • 2010 Zla Shtek online shop

  Pokrenuli smo Zla Shtek, najbolji i najopremljeniji smart i head šop u Beogradu, čija je prva adresa bila u ulici Dragoslava Popovića 11a. Po prvi put na jednom mestu ste mogli naći tako širok dijapazon proizvoda: rizle, blantovi, pajpovi, bongovi, vaporajzeri, lule, shtekovi, mrvilice, digitalne vage, majice, duxevi, trenerke, osvezivači prostorija, grow oprema, nargile, duvan za nargile, rezani duvan, cigarilosi, kompletna oprema za motanje i punjenje duvana i mnogo toga još. Kasnije je ovaj shop preseljen u novi, još iskusniji štek, u getu u samom srcu Beograda, na drugom spratu tržnog centra “Sremska”, u ulici Maršala Birjuzova 2 do 4, koji se nalazi negde na pola puta između Zelenog Venca i Knez Mihajlove ulice.

 • 2012 Zla Shtek online shop

  Počinjemo sa promovisanjem Zla Shtek franšize i ujedno predstavljamo novi vid poslovanja u obliku "labave franšize", a prvi u nizu partnera je Zla Shtek Niš. Iste godine postajemo ovlašćeni zastupnici kompanije HBI eu za Srbiju i Hrvatsku, koja je proizvodjač brendova Elements, Raw, Juicy Jays, King Pin, Notorious BIG, kao i velikog broja digitalnih vaga i prateće opreme za iskusno uživanje u čarima duvanskog dima.

 • 2013 Zla Shtek online shop

  Sa radom po principu labave franšize počinju i MoonZla Shtek u Zemunu, kao i NS Shtek u Novom Sadu.                                                                                                 

 • 2014 Zla Shtek online shop

  Još dve ekipe utrčavaju u Zla Shtek familiju. Brdo Shtek na Banovom brdu i Blok Shtek u Enjub-u, u 45tom bloku.                                        

 • 2015 Zla Shtek online shop

  U priču upadaju Shtek V na Vračaru i Krug Shtek u Kragujevcu.                                                                                                                                                      

 • 2016 Zla Shtek online shop

  Zla Shtek se širi par metara dalje u prolaz kod Palate Albanije. Širi se i ponuda, oplemenjena kompletnom i najkvalitetnijom grow opremom, za unutrašnje i spoljno kultivisanje i gajenje biljaka. U novom prostoru, Zla Shtek predstavlja i svoju novu liniju garderobe X - ZLA! Fura se i stara i dalje, bez brige... 

 • 2017 Zla Shtek online shop

  Konačno posle svih ovih godina počinjemo sa sopstvenom proizvodnjom papirića-rizli i na tržište izbacujemo ZLA-ZLA brend koji se po kvalitetu može nositi sa najpoznatijim svetskim proizvodjačima! 

  Potraži ih na boljim trafikama!