Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
RSS

Najnovije

Rosewood grinder 35mm

Drvena mrvilica od ružinog drveta. Mali magnet u sredini drži 2 polovine spojene.
$12.96 $14.40

Akrilni bong 04L

Akrilni bong sa metalnom cevkom, plastičnom bazom i ravnim cilindrom. Dostupan u više boja. Visina 450mm Ø 50mm
$17.01 $18.90

Sprej MTN 94 Speed Witch violet

Sprej MTN 94 Speed Witch violet Prema tehničkim karakteristikama i razvoju, Montana 94 svakako predstavljaju najbolje sprejeve na tržištu! Sprejevi sa mat odsjajem su napravljeni od najnovije generacije alkidnih smola i razvijani su da zadovolje najviše standarde grafitaša kao i umetnika generalno a takođe su prilagodljivi potrebama kako eksterijera tako i enterijera. Dizajniran i formulisan sa najkvalitetnijim komponentama sa fokusom na postojanost boje i brzim sušenjem a sve u skladu sa zaštitom životne sredine. Nizak pritisak u boci omogućava maksimalnu kontrolu spreja.
$4.30

Sprej MTN 94 Speed Tijuana orange

Sprej MTN 94 Speed Tijuana orange Prema tehničkim karakteristikama i razvoju, Montana 94 svakako predstavljaju najbolje sprejeve na tržištu! Sprejevi sa mat odsjajem su napravljeni od najnovije generacije alkidnih smola i razvijani su da zadovolje najviše standarde grafitaša kao i umetnika generalno a takođe su prilagodljivi potrebama kako eksterijera tako i enterijera. Dizajniran i formulisan sa najkvalitetnijim komponentama sa fokusom na postojanost boje i brzim sušenjem a sve u skladu sa zaštitom životne sredine. Nizak pritisak u boci omogućava maksimalnu kontrolu spreja.
$4.30

Sprej MTN Maximo Silver

Sprej MTN Maximo Silver 750 ml Prema tehničkim karakteristikama i razvoju, Montana 94 svakako predstavljaju najbolje sprejeve na tržištu! Sprejevi sa mat odsjajem su napravljeni od najnovije generacije alkidnih smola i razvijani su da zadovolje najviše standarde grafitaša kao i umetnika generalno a takođe su prilagodljivi potrebama kako eksterijera tako i enterijera. Dizajniran i formulisan sa najkvalitetnijim komponentama sa fokusom na postojanost boje i brzim sušenjem a sve u skladu sa zaštitom životne sredine. Nizak pritisak u boci omogućava maksimalnu kontrolu spreja.
$8.55

Sprej MTN 94 Cyan

Sprej MTN 94 Cyan Prema tehničkim karakteristikama i razvoju, Montana 94 svakako predstavljaju najbolje sprejeve na tržištu! Sprejevi sa mat odsjajem su napravljeni od najnovije generacije alkidnih smola i razvijani su da zadovolje najviše standarde grafitaša kao i umetnika generalno a takođe su prilagodljivi potrebama kako eksterijera tako i enterijera. Dizajniran i formulisan sa najkvalitetnijim komponentama sa fokusom na postojanost boje i brzim sušenjem a sve u skladu sa zaštitom životne sredine. Nizak pritisak u boci omogućava maksimalnu kontrolu spreja.
$4.30

Sprej MTN 94 White

Sprej MTN 94 White Prema tehničkim karakteristikama i razvoju, Montana 94 svakako predstavljaju najbolje sprejeve na tržištu! Sprejevi sa mat odsjajem su napravljeni od najnovije generacije alkidnih smola i razvijani su da zadovolje najviše standarde grafitaša kao i umetnika generalno a takođe su prilagodljivi potrebama kako eksterijera tako i enterijera. Dizajniran i formulisan sa najkvalitetnijim komponentama sa fokusom na postojanost boje i brzim sušenjem a sve u skladu sa zaštitom životne sredine. Nizak pritisak u boci omogućava maksimalnu kontrolu spreja.
$4.30

Sprej MTN 94 Black

Sprej MTN 94 Black Prema tehničkim karakteristikama i razvoju, Montana 94 svakako predstavljaju najbolje sprejeve na tržištu! Sprejevi sa mat odsjajem su napravljeni od najnovije generacije alkidnih smola i razvijani su da zadovolje najviše standarde grafitaša kao i umetnika generalno a takođe su prilagodljivi potrebama kako eksterijera tako i enterijera. Dizajniran i formulisan sa najkvalitetnijim komponentama sa fokusom na postojanost boje i brzim sušenjem a sve u skladu sa zaštitom životne sredine. Nizak pritisak u boci omogućava maksimalnu kontrolu spreja.
$4.30

Tattoo Zla - privremena tetovaža

Skinete zaštitni sloj, stavite tetovažu licem na kožu, namokrite sundjer ili tkaninu i držite preko nje 10-30 sekundi.
$0.81 $0.90

Pepeljara Be Happy

$15.39 $17.10

Staklena pepeljara

$6.64 $7.38

Mystique Crystal lula AVENTURIN

Lula od rucno obradjenog kristala Boja: Tirkizna
$78.57 $87.30

Mystique Crystal lula ROSE QUARTZ

Lula od rucno obradjenog kristala Boja: Roze
$78.57 $87.30

Masterkush credit card zip kesica

Dimenzije 8.56x5.39cm
$0.89 $0.99

Firefly 2 vaporizer beli

Firefly 2 Vaporizer beli toplim i primamljivim sjajem poziva na magiju! Jednostavno pritisnite i držite dugme za instant zagrevanje dok inhalirate biljni sadržaj i Vaš Firefly će se zagrejati od 0 do 204 stepena celzijusovih za samo 5 sekundi. Što duže udišete, biće bogatija isparenja. Vazdušna struja se uvlači kroz komoru za zagrevanje i usmerava posebnim načinom do piska ne dodirujući ni jedan električni deo. Poklopac ima magnetno zatvaranje i izlaže komoru za zagrevanje strujanju vrelog vazduha kada je otvoren. To čini punjenje i čišćenje dečijom igrom. Moćna litijumska baterija omogućava do 80 uvlačenja a puni se za samo 45 minuta.
$445.50 $495.00

Kameni čilum

$14.98 $16.65