Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Mikrijev Zabavnik ženska majica

1 080.00 RSD
1 200.00 RSD
*

Naj oridžinal ciganin Mikri voli da se zabavlja - kapiramo da voliš i ti! Mikrijev zabavnik možeš uzeti samo u ZLA SHTEKU!

 

100% pamuk

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

RAW Organic King Size Slim Rizla

Rizla sastavljena od velikog broja zasebnih celija (tkz.HBI Criss-Cross tehnologija) tako da uvek gori ravnomerno i ekonomicno. Idealna za vegetarijance i ekipu koja želi da ostane u dosluhu sa prirodom. Uživajte u svom dimu, sigurni da ne unosite nikakve hemijske supstance (bar što se rizle tice) ... 32 listica u pakovanju. Kupovinom cele kutije ostvarujete popust od 20%.
135.00 RSD 150.00 RSD

Raw Organic King Size Rizla sa flopovima

Sastavljena od velikog broja zasebnih celija (tkz.HBI Criss-Cross tehnologija) tako da uvek gori ravnomerno i ekonomicno. Idealna za vegetarijance i ekipu koja želi da ostane u dosluhu sa prirodom. Uživajte u svom dimu, sigurni da ne unosite nikakve hemijske supstance (bar što se rizle tice). Pored rizli u pakovanju imate i 32 flopa od nebeljenog kartona. 32 listica u pakovanju.
198.00 RSD 220.00 RSD

Cyclone Xtra Blunts - Wonderberry

Srolani blunt sa drvenim filterom i štapicem za sabijanje
135.00 RSD 150.00 RSD

Cyclones Xtra Blunts - Stealth

Blunt sa drvenim filterom i štapicem za sabijanje. Jedan, vec srolan u pakovanju. Duplo obavijen blunt sa slatkom aromom. Stealth
135.00 RSD 150.00 RSD