Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Lumatek balast 250W

16 191.00 RSD
17 990.00 RSD

Lumatek digitalni balast 250W

Više snage, više lumena, više cvetanja!

Lumatek digitalni balast obezbeđuje do 30% više lumena!

Lumatek je svetski vodeći proizvođač digitalnih balasta za hortikulturu. Pojavom digitalnih balasta, tehnološka revolucija je zauzela mesto energetske efikasnosti u HID rasveti. Zamena magnetnih balasta (tehnologija stara više od 100 godina) digitalnim HID balastima, nastupila je zbog dokazivo bolje efikasnosti. Testovi su pokazali da Lumatek digitalni balast daje 30% više svetlosti od običnih starih magnetnih balasta. To znači da se proizvodi više lumena po vatu utrošene energije.
Lumatek je broj jedan vodeći digitalni balast u hidroponskoj industriji i hortikulturi, širom sveta!
Za razliku od standardnih magnetnih prigušnica digitalne su znatno lakše (čak do 10 puta) i apsolutno su nečujne. Takođe, kao njihova prednost izdvaja se i manja potrošnja struje, čime se postiže ušteda novca.
Ono što je jako bitno za gajenje biljaka je da se dodatno ne zagrevaju niti emituju dodatnu toplotu u prostoriju za gajenje.

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Sylvania 250W Grolux mixed spectrum sijalica

Sylvania 250W Grolux mixed spectrum sijalica specijalno dizajnirana da zadovolji spektar potreban kako za rast tako i za cvetanje vaših useva. Spektar: 2050KSnaga: 250WPribližno 34000 Lumena
3 141.00 RSD 3 490.00 RSD