Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

LED Panel GX-100 - Phytoled

35 991.00 RSD
39 990.00 RSD

LED Panel GX-100 - Phytoled je kompaktan LED sistem osvetljenja za kompletan ciklus biljaka.

Phytolite predstavlja svoje profesionalne LED panele - GX-100 je dizajniran u Švajcarskoj a testiran u Italiji. Ovi paneli imaju modularni sistem koji i mogu se koristiti kako za rast tako i za cvetanje biljaka. To omogućava zamenu panela pojedinačno i na jednostavan način ako želimo da promenimo svetlosni spektar ili samo da ih zamenimo u slučaju kvara što neće omesti funkcionisanje i rad drugih panela povezanih u sistem. 

Na raspolaganju su Vam 3 različita tipa svetlosnog spektra: za fazu rasta, za sve faze (full cycle) i Real vision Mode koji naglašava boje kako osvetljenih predmeta tako i biljaka.

Standardne jedinice su instalirane na aluminijumske radijatore koji im pomažu prilikom hlađenja a hlađenje se obavlja zahvaljujući Turbo Cooling sistemu koji koristi ventilatore duplo veće od onih koji imaju LED-ovi iste snage na tržištu i u skladu sa veličinom kućišta omogućava maksimalan protok vazduha i upotrebu čak i na visokim temperaturama. Ovi ventilatori imaju dva položaja - uključuju se automatski prilikom paljenja svetla i prilikom porasta temperature. Mogu se povezati u niz kablom a preko samo jedne utičnice što znatno olakšava povezivanje u velike unutrašnje sisteme.

Za razliku od drugih vrsta sijalica, npr. HPS, LED sijalice proizvode savršen spektar svetlosti za rast biljaka. Iskorišćenost LED svetlosti kod biljaka je maksimalna i nekoliko puta veća od iskorišćenosti svetla kod HPS sijalica. Biljke ne vide sve talasne dužine koje proizvode HPS sijalice, i zato se kod LED sijalica koriste isključivo one boje svetlosti koje biljke vide i mogu da iskoriste. Iz ovih razloga količina lumena ne može se efikasno porediti između HPS-a i LED-a.

Specifikacije:

  • Dimenzije: 36.5cm x 17.5cm x 11cm
  • Snaga: 66 W
  • Životni ciklus LED sijalica: 50 000 sati
  • Upotrebna temperatura: od -20ºC do 40ºC
  • Aluminijumsko kućište od 2 mm
  • Kompletno modularni i lako zamenljivi
  • Mogućnost rada i sa oštećenim i modulima koji fale
  • Pogodan za površine 50 x 50 cm