Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

"Blaze" bong za ulje

"Blaze" bong za ulje sa zvonom isečenim pod uglom, dolazi sa ekserom za ulje. UPOZORENJE: Zagrevati samo posudu sa uljem jer u suprotnom može doći do pucanja spojeva zbog sirenja stakla.
€45.94 €51.04

Aladin 44 ugalj za nargilu 44mm

Aladin ugalj za nargilu.10 komada u pakovanju, 8 pakovanja u kutiji.
€3.36 €3.74

Aladin dome keramička činija za nargilu

Aladin dome keramička činija za nargilu sa glaziranim enterijerom i eksterijerom. Mala, izdignuta baza u sredini posude za duvan ima nekoliko malih rupa na stranama koje omogućavaju da duvan ili melasa ne procure u komoru za dim a u isto vreme obezbeđuju nesmetan protok vazduha.
€4.11 €4.56

Aluminijumska mrvilica 4

Četvorodelna mrvilica sa magnetnim poklopcem, mrežicom, dve dodatne komore i grebalicom atraktivnog dizajna. Print na mrvilici je urađen posebnom metodom lepljenja folije pod visokim pritiskom i temperaturom što print čini jako otpornim na habanje i ogrebotine.
€18.60 €20.67

Bambus bong

Bong od bambusa žičanim delovima.
€17.55 €19.50

BL staklena shotgun lula

'Black Leaf' staklena shotgun lula. Materijal: staklo Dužina: 100mm Boja: plava
€6.72 €7.47

BL stakleni bong "Golden Leaf"

Ovaj priručni Black Leaf bong napravljen je od borosilikatnog stakla u "Golden Leaf" dizajnu. Bong je malih dimenzija sa velikim zvonom koje ima roll stop izbočinu na sebi kako se ne bi otkotrljala na ravnoj površini. Materijal: borosilikatno staklo Boja: providna Visina: 140mm Kickhole: da
€21.51 €23.90

Black Leaf akrilni bong

Black Leaf akrilni bong. Materijal: akril Visina: 200-300mm Širina: 40mm Boja: izbor raznih boja Kickhole: da
€8.89 €9.88

Black Leaf Audio CD digitalna vaga

Ova Black Leaf digitalna vaga je prerušena kao najobičnija CD kutija sa izmenjivom etiketom. Vaga ima opseg od 0.01 do 50g i displej sa plavim pozadinskim svetlom. Vaga takođe poseduje funkciju isključenja kada se ne koristi kako ne bi bespotrebno potrošila baterije. Dve baterije tips CR2032 su uključene u paket.
€33.24 €36.94

Black Leaf Dragon aluminijumska mrvilica 4 sa kutijom

Black Leaf Dragon aluminijumska mrvilica 4 sa kutijom BL Dragon cetvorodelna aluminijumska mrvilica je proizvod vrhunskog kvaliteta koji karakteriše CNC mašinska obrada, višekomorni dizajn i dijamantski naostreni zubi. Svaka mrvilica dolazi sa zgodnom kutijom kako se ne bi ostetila.
€17.18 €19.09

Black Leaf metalna mrvilica 2

Ova Black Leaf mrvilica je napravljena CNC mašinskim procesom što joj daje izuzetno prijatan osećaj u ruci kao i dugotrajnost boje. Poklopac je pričvršćen magnetom za bazu, ima najlonski prsten koji smanjuje otpor pri operaciji i ne dozvoljava da dodje do kontakta metal - metal.
€23.16 €25.73
Sortiraj po