Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

FIERCE WOMEN karte za igranje

2 880.00 RSD

Detalji o proizvodu:


▪ 60 Fierce Women karata
▪ 10 akcijskih karata
▪ Uputstva za igru i infografika
▪ Veličina karata: 75mm x 130mm
▪ Igra je namenjena igračima 10+ godina starosti, mogu je igrati 2-6 igrača i traje oko 20 minuta

▪ Igra je na engleskom jeziku

 


~ FIERCE WOMEN ~


Fierce Women je društvena igra koja koja promoviše i slavi doprinos žena društvu, nudi ispunjenje slobodnog vremena na smislen način, edukujući, inspirišući i osnažujući nas kroz druženje i zabavu.


Špil se sastoji od 60 karata sa originalnim ilustracijama i kratkim biografijama, koje iz istorijske anonimnosti izvlače
žene čija imena i dostignuća nikome od nas ne bi trebala biti nepoznata.


Virginia Woolf, Ada Lovelace, Rosalind Franklin, Simone de Beauvoir, Rosa Parks i Marija Jurić Zagorka, pozivaju vas da odigrate na kartu ravnopravnosti!


Za vizuelnu dopadljivost proizvoda zaslužno je 8 hrvatskih umetnica i ilustratorki koje su za potrebe igre napravile 60 originalnih umetničkih dela a način igre je osmislio pisac i programer Želimir Periš i to na način da igranje omogući svim generacijama i da igru učini jednako dobrim izborom za zabavu i druženje s prijateljima i za učionicu.


Kartaška igra Fierce Women prvi je proizvod istoimenog društvenog preduzeća osnovanog s ciljem razvoja proizvoda koji promovišu rodnu jednakost, toleranciju i uključivost.


Inspirišimo nove generacije strašnih žena!