Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Eye Cream

1 100.00 RSD
Krema za predeo oko očiju na bazi najkvalitetnijih sastojaka, hrani osetljivu kožu, balansira prirodnu masnoću, čuva vlagu kože. Eye cream je na bazi ulja od smilja - "besmrtna biljka", uklanja pojavu starosnih bora oko očiju i smanjuje vidljivost podočnjaka, tako što izjednačava ten.
 
Bez parabena, sulfata, glutena, veštačkih boja ili mirisa

 
    CENA 1.000 dinara / 30 g
Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Pasta za zube Hemp

Potpuno PRIRODNA pasta za zube sa dodatkom CBD-a
660.00 RSD

Vape-Lifter

Rucna staklena vape lula. 2 u 1 vaporajzer lula. Jednostavna za upotrebu, multi funkcionalna i laka za održavanje. Prilicno jeftina s'obzirom na funkiciju i kvalitet :)
1 350.00 RSD 1 500.00 RSD

Elements Connoisseur King Size Rizle

"Elements" je, bez razmišljanja, jedna od najboljih rizli za motanje na svetskom tržištu. Pored toga što je poptpuno organskog sadržaja, dizajniran je tako da uvek savršeno pravilno gori i ne pretvara ni malo sadržaja u pepeo. Dakle nema kašika ni uzalodnog trošenja materijala. Od sada i sa flopovima! 33 listica u pakovanju. 24 pakovanja u kutiji. Kupovinom cele kutije ostvarujete popust od 20%.
180.00 RSD 200.00 RSD

Skunk King Size Slim Rizla

Skunk rizle za motanje od ciste konoplje. Gore ravnomerno i polako, zahvaljujuci "criss-cross" tehnologiji. 32 listica u pakovanju.
117.00 RSD 130.00 RSD