O nama

Početkom devedesetih Srbija je imala problem sa lošom ponudom papirića za motanje duvana. Na samo nekoliko trafika u Beogradu mogao se naći papir za motanje, i bio je samo za duvan ( Rizla + , Samson, Drum...). Povećanjem broja korisnika pojavljuju se velike Rizle, čokoladne Rizle itd. ali je kvalitet i dalje bio očajan.

A onda se pojavio SMOKING, najbolja rizla/papir na svetu!

Desetak godina kasnije postajemo ovlašćeni uvoznik, zastupnik i distributer španske kompanije “Miquel Y Costas & Miquel“ koja proizvodi SMOKING.

2004. predstavljamo papiriće za motanje sa filterima (flop-ovima) po imenu ZLA – ZLA, i za 5 godina koliko postoji imamo preko 10 edicija: Trip de Luxe, Calipso slim, Choco slim, Rasta slim, Bug de Luxe, Eco slim, od A do Š, Mini Trip, Game Over, Dis-Patch, d-bend, random itd.

2009. smo otvorili najbolji i najopremljeniji smart shop ZLAshtek u Dr. Dragoslava Popovića 11a - Beograd, gde se mogu naći: rizle, blantovi, pajpovi, bongovi, vapourizeri, lule, shtekovi, mrvilice, digitalne vage, majice, duxevi, trenerke, osvezivači prostorija...

Kasnije je ovaj shop preseljen u T.C. SREMSKA, u Marshala Birjuzova 2-4, II sprat, u neposrednoj blizini Zelenog Venca i Knez Mihajlove ulice.

Pošaljite nam mail na office@zla-zla.com i redovno ćemo Vas obaveštavati o novim kolekcijama, nagradnim igrama i ostalim novitetima.

Valuta:
Eur Rsd Usd Gbp

Šoping korpa

U korpi: 0 proizvoda