Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Clan aromatic duvan za lulu

600.00 RSD

Aromatični duvan za lulu.

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Brown Sugar Breskva Rolnica

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD

Smoking Crna 1 1/4 Rizla

Smoking black je ultra tanka, sporogoreca rizla srednje dužine. Rizla je od pulpe napravljene od biljnih vlakana, lepak ne sadrži hemijske dodatke i 100% je prirodan. Kupovinom cele kutije ostvarujete popust od 20%. 50 listica u pakovanju.
54.00 RSD 60.00 RSD

Brown Sugar Chocolate Mint Roll

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Cokolada i menta, slatko sveža kombinacija koja ce vas odmah osvojiti. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD

Brown Sugar Cognac & Honey Roll

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Mix konjaka i meda. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD