Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

Canna Gvožđe 1l

Canna Gvožde je koncentrovana baza gvožda (Fe) koju biljka apsorbuje brzo i lako. Može se koristiti sa ostalim dubrivima i ostaje stabilna na normalnim Ph nivoima. Esencijalna za biljke, igra bitnu ulogu u proizvodnji hlorofila regulišuci odredene fiziološke procese.
1 728.00 RSD 1 920.00 RSD

Canna Fosfor 1l

Canna Fosfor utice na cvetanje i sekundarne metabolite i zbog svoje tecne forme biljka može direktno da ga apsorbuje. Fosfor je idealan za stimulaciju cvetanja kao i za oporavak biljke usled nedostatka istog. Kljucan je element u sistemu energetskog transporta kroz biljku.
2 763.00 RSD 3 070.00 RSD

Canna Azot 1l

Azot (N) igra glavnu ulogu u sintezi proteina i metabolisanju energije što je kljucno za razvoj biljaka. Može se koristiti u slucaju nedostatka azota u biljkama i kao dodatni nutrijent za stimulisanje rasta. Azot je takode kljucni hranljivi element za poboljšanje proizvodnje sokova u biljkama. Biljka ga direktno apsorbuje i time pospešuje vegetativnu fazu.
2 268.00 RSD 2 520.00 RSD

Canna Magnezijum 1l

Magnezijum (Mg) je centralni atom u hlorofilu i stoga je kljucan u fotosintezi. Osim toga utice na druge pigmente i fiziološke procese što ga cini kljucnim za razvoj biljaka. Biljke ga direktno apsorbuju i efekti se brzo vide. Može se koristiti za nedostatak magnezijuma u biljkama i kao dodatak ishrani za brži rast i cvetanje.
1 728.00 RSD 1 920.00 RSD

Canna Kalijum 1l

Canna Kalijum poboljšava kvantitet i kvalitet cvetova. Ojacava celijske zidove i time povecava otpornost biljaka. Pospešuje sintezu ugljenih hidrata i transport vode i nutrijenata u biljkama. Ne meša se sa magnezijumom i dubrivima koja sadrže kalcijum. 
2 160.00 RSD 2 400.00 RSD

Canna Cure aditiv 0,75l

Canna Cure je snažan ekološki pesticid i fungicid koji ne ostavlja nikakve tragove nakon upotrebe a u isto vreme je snažan folni nutrijent. Prskanjem biljaka jednom nedeljno osiguravate im zdravlje i oslobadate ih štetocina svih vrsta. Canna Cure je biorazgradiv i pogodan je kako za jestive tako i ukrasne biljke. Nije preporucljivo koristiti ga 10 dana nakon pripreme.
1 377.00 RSD 1 530.00 RSD

Canna Flush aditiv 1l

Canna Flush je proizvod za cišcenje supstrata i biljaka od viška nutrijenata. To je neophodno jer višak nutrijenata može imati loš uticaj na sledeci ciklus rasta i mogu dovesti do deponovanja previše dubriva ili neuhranjenosti. Koristiti pre žetve radi oslobadanja svih nepotrebnih supstanci radi cistijih useva. Canna Flush efikasno cisti podloge bez ubijanja korisnih bakterija i gljivica što može biti slucaj prilikom korišcenja reversne osmoze i destilovane vode za useve.
1 377.00 RSD 1 530.00 RSD

Canna COGr Vega A đubrivo 1l

Canna COGr Vega A sadrži sve esencijalne elemente za optimalan rast. COGr nutrijenti takode sadrže Ph - stabilizatore kao i huminsku i fulvinsku kiselinu. COGr nutrijenti u kombinaciji sa COGr supstratima su idealna kombinacija za iskusne i zahtevne uzgajivace.
1 278.00 RSD 1 420.00 RSD

Canna COGr Vega B đubrivo 1l

Canna COGr Vega B sadrži sve esencijalne elemente za optimalan rast. COGr nutrijenti takode sadrže Ph - stabilizatore kao i huminsku i fulvinsku kiselinu. COGr nutrijenti u kombinaciji sa COGr kokos supstratima su idealna kombinacija za iskusne i zahtevne uzgajivace.  
1 278.00 RSD 1 420.00 RSD

Canna COGr Flores A đubrivo 1l

Canna COGr Flores A sadrži sve esencijalne elemente za optimalno cvetanje. COGr nutrijenti takode sadrže Ph - stabilizatore kao i huminsku i fulvinsku kiselinu. COGr nutrijenti u kombinaciji sa COGr supstratima su idealna kombinacija za iskusne i zahtevne uzgajivace. 
1 278.00 RSD 1 420.00 RSD

Canna COGr Flores B đubrivo 1l

Canna COGr Flores B sadrži sve esencijalne elemente za optimalno cvetanje. COGr nutrijenti takode sadrže Ph - stabilizatore kao i huminsku i fulvinsku kiselinu. COGr nutrijenti u kombinaciji sa COGr supstratima su idealna kombinacija za iskusne i zahtevne uzgajivace.    
1 278.00 RSD 1 420.00 RSD

Aqua Vega A đubrivo 1l

Aqua Vega A je specijalno razvijan proizvod da zadovolji rast biljaka u hidroponskim sistemima.
1 080.00 RSD 1 200.00 RSD
Sortiraj po