Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

Brown Sugar Čokolada Menta

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma Cokolada Mente.
135.00 RSD 150.00 RSD

Brown Sugar Island Blend

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma Island Blend.
135.00 RSD 150.00 RSD

Brown Sugar Jagoda

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma jagode.
135.00 RSD 150.00 RSD

Brown Sugar Konjak i med

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma Konjaka i Meda.
135.00 RSD 150.00 RSD

Brown Sugar Višnja

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma Višnje.
135.00 RSD 150.00 RSD

Brown Sugar Peach

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma breskve.
135.00 RSD 150.00 RSD

Brown Sugar Breskva Rolnica

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD

Brown Sugar Cherry BonBon Roll

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Aroma višnje. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD

Brown Sugar Chocolate Mint Roll

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Cokolada i menta, slatko sveža kombinacija koja ce vas odmah osvojiti. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD

Brown Sugar Cognac & Honey Roll

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Mix konjaka i meda. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD

Brown Sugar Strawberry Roll

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Aroma jagode. Spakovana u rolnicu tako da sami birate velicinu vuspre!
315.00 RSD 350.00 RSD
Sortiraj po