Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

Cyclone Blunt-Med

Smotani blunt sa flopom, spreman za akciju! Slatka aroma meda! 1 blunt u pakovanju. 24 u kutiji.
108.00 RSD 120.00 RSD

Double Platinum Blantovi - Cosmopolitan

Platinum blantovi su jedni od najaromaticnijih blantova na trenutnom tržištu. Svi sastojci koji se koriste u proizvodnji ovih blantova cine da oni gore polako i jednako doprinoseci ultimativnom užitku. Medu obožavaocima ovih blantova su i Snoop Dog, Dr Dre i Richard Branson. Cosmopolitan.
180.00 RSD 200.00 RSD

Juicy Bluntovi - Banana Split

Juicy su najsvežiji i najšareniji blantovi na svetu. Širok spektar razlicitih ukusa zadovoljice i najegzoticnije vam potrebe. Banana-split je još jedan u nizu vockastih kombinacija, uraden po popularnom desertu... Uzmite svoj deo Juicy kolaca...
135.00 RSD 150.00 RSD

KingPin Blantovi - Čokolada i Menta

KingPin su vrhunski blantovi sa Filipina, spakovani u fenomenalnu plasticnu tubicu, koja vam kasnije može koristiti za razne stvari. Svako pakovanje sadrži tri najfinija blanta, a spektar ukusa i mirisa koji vam nudimo je veoma raznovrstan...
180.00 RSD 200.00 RSD

Brown Sugar Jagoda

Brown Sugar je jedan od onih proizvoda za kojim se okrecu glave. Dok njeni fanovi kažu da vole njenu sliku, mi ipak mislimo da je u prednosti zbog odlicnog ukusa i još boljeg sagorevanja koje joj omogucava 60% duvana u samom papiru. Sada i u srednjoj varijanti. Aroma jagode.
135.00 RSD 150.00 RSD

Cyclone Blunt - Jabuka

Srolani blunt sa obicnim flopom i ukusom jabuke.
108.00 RSD 120.00 RSD

Double Platinum Blantovi - Džin i đus

Platinum blantovi su jedni od najaromaticnijih blantova na trenutnom tržištu. Svi sastojci koji se koriste u proizvodnji ovih blantova cine da oni gore polako i jednako doprinoseci ultimativnom užitku. Medu obožavaocima ovih blantova su i Snoop Dog, Dr Dre i Richard Branson. Džin i dus.
180.00 RSD 200.00 RSD

Juicy Bluntovi - Black 'n' Blueberry

Juicy su najsvežiji i najšareniji blantovi na svetu. Širok spektar razlicitih ukusa zadovoljice i najegzoticnije vam potrebe. Mix borovnice i kupine za one koji uzhivaju u slatkastom vocnom ukusu.
135.00 RSD 150.00 RSD

KingPin Blantovi - Grožđe

KingPin su vrhunski blantovi sa Filipina, spakovani u fenomenalnu plasticnu tubicu, koja vam kasnije može koristiti za razne stvari. Svako pakovanje sadrži tri najfinija blanta, a spektar ukusa i mirisa koji vam nudimo je veoma raznovrstan... Grožde.
180.00 RSD 200.00 RSD

Cyclone Blunt - Nar

Srolani blunt sa obicnim flopom i ukusom nara.
108.00 RSD 120.00 RSD

Double Platinum Blantovi - Francuska vanila

Platinum blantovi su jedni od najaromaticnijih blantova na trenutnom tržištu. Svi sastojci koji se koriste u proizvodnji ovih blantova cine da oni gore polako i jednako doprinoseci ultimativnom užitku. Medu obožavaocima ovih blantova su i Snoop Dog, Dr Dre i Richard Branson. Francuska vanila.
180.00 RSD 200.00 RSD

Juicy Bluntovi - Black Russian

Juicy su najsvežiji i najšareniji blantovi na svetu. Širok spektar razlicitih ukusa zadovoljice i najegzoticnije vam potrebe. BLACK RUSSIAN je blunt inspirisan istoimenim koktelom. Jak ukus vodke i gorcina kafe svrstavaju ga u jedan od "jacih" blantova... Omiljen medu iskusnim smokerima teške kategorije.
135.00 RSD 150.00 RSD
Sortiraj po