Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
Sortiraj po

Lumatek balast 250W

Lumatek digitalni balast 250W Više snage, više lumena, više cvetanja! Lumatek digitalni balast obezbeduje do 30% više lumena! Lumatek je svetski vodeci proizvodac digitalnih balasta za hortikulturu. Pojavom digitalnih balasta, tehnološka revolucija je zauzela mesto energetske efikasnosti u HID rasveti. Zamena magnetnih balasta (tehnologija stara više od 100 godina) digitalnim HID balastima, nastupila je zbog dokazivo bolje efikasnosti. Testovi su pokazali da Lumatek digitalni balast daje 30% više svetlosti od obicnih starih magnetnih balasta. To znaci da se proizvodi više lumena po vatu utrošene energije.Lumatek je broj jedan vodeci digitalni balast u hidroponskoj industriji i hortikulturi, širom sveta!Za razliku od standardnih magnetnih prigušnica digitalne su znatno lakše (cak do 10 puta) i apsolutno su necujne. Takode, kao njihova prednost izdvaja se i manja potrošnja struje, cime se postiže ušteda novca.Ono što je jako bitno za gajenje biljaka je da se dodatno ne zagrevaju niti emituju dodatnu toplotu u prostoriju za gajenje.
16 191.00 RSD 17 990.00 RSD

Lumatek balast 250W sa potenciometrom

Lumatek digitalni balast 250W sa potenciometrom Više snage, više lumena, više cvetanja! Lumatek digitalni balast obezbeduje do 30% više lumena! Lumatek je svetski vodeci proizvodac digitalnih balasta za hortikulturu. Pojavom digitalnih balasta, tehnološka revolucija je zauzela mesto energetske efikasnosti u HID rasveti. Zamena magnetnih balasta (tehnologija stara više od 100 godina) digitalnim HID balastima, nastupila je zbog dokazivo bolje efikasnosti. Testovi su pokazali da Lumatek digitalni balast daje 30% više svetlosti od obicnih starih magnetnih balasta. To znaci da se proizvodi više lumena po vatu utrošene energije.Lumatek je broj jedan vodeci digitalni balast u hidroponskoj industriji i hortikulturi, širom sveta!Za razliku od standardnih magnetnih prigušnica digitalne su znatno lakše (cak do 10 puta) i apsolutno su necujne. Takode, kao njihova prednost izdvaja se i manja potrošnja struje, cime se postiže ušteda novca.Ono što je jako bitno za gajenje biljaka je da se dodatno ne zagrevaju niti emituju dodatnu toplotu u prostoriju za gajenje.  
17 991.00 RSD 19 990.00 RSD

Lumatek balast 400W sa potenciometrom

Lumatek digitalni balast 400W sa potenciometrom Više snage, više lumena, više cvetanja! Lumatek digitalni balast obezbeduje do 30% više lumena! Lumatek je svetski vodeci proizvodac digitalnih balasta za hortikulturu. Pojavom digitalnih balasta, tehnološka revolucija je zauzela mesto energetske efikasnosti u HID rasveti. Zamena magnetnih balasta (tehnologija stara više od 100 godina) digitalnim HID balastima, nastupila je zbog dokazivo bolje efikasnosti. Testovi su pokazali da Lumatek digitalni balast daje 30% više svetlosti od obicnih starih magnetnih balasta. To znaci da se proizvodi više lumena po vatu utrošene energije.Lumatek je broj jedan vodeci digitalni balast u hidroponskoj industriji i hortikulturi, širom sveta!Za razliku od standardnih magnetnih prigušnica digitalne su znatno lakše (cak do 10 puta) i apsolutno su necujne. Takode, kao njihova prednost izdvaja se i manja potrošnja struje, cime se postiže ušteda novca.Ono što je jako bitno za gajenje biljaka je da se dodatno ne zagrevaju niti emituju dodatnu toplotu u prostoriju za gajenje.    
17 991.00 RSD 19 990.00 RSD

Lumatek balast 600W sa potenciometrom

Lumatek digitalni balast 600W sa potenciometrom Više snage, više lumena, više cvetanja! Lumatek digitalni balast obezbeduje do 30% više lumena! Lumatek je svetski vodeci proizvodac digitalnih balasta za hortikulturu. Pojavom digitalnih balasta, tehnološka revolucija je zauzela mesto energetske efikasnosti u HID rasveti. Zamena magnetnih balasta (tehnologija stara više od 100 godina) digitalnim HID balastima, nastupila je zbog dokazivo bolje efikasnosti. Testovi su pokazali da Lumatek digitalni balast daje 30% više svetlosti od obicnih starih magnetnih balasta. To znaci da se proizvodi više lumena po vatu utrošene energije.Lumatek je broj jedan vodeci digitalni balast u hidroponskoj industriji i hortikulturi, širom sveta!Za razliku od standardnih magnetnih prigušnica digitalne su znatno lakše (cak do 10 puta) i apsolutno su necujne. Takode, kao njihova prednost izdvaja se i manja potrošnja struje, cime se postiže ušteda novca.Ono što je jako bitno za gajenje biljaka je da se dodatno ne zagrevaju niti emituju dodatnu toplotu u prostoriju za gajenje.  
21 591.00 RSD 23 990.00 RSD

Lumatek balast 1000W sa potenciometrom

Lumatek digitalni balast 1000W sa potenciometrom Više snage, više lumena, više cvetanja! Lumatek digitalni balast obezbeduje do 30% više lumena! Lumatek je svetski vodeci proizvodac digitalnih balasta za hortikulturu. Pojavom digitalnih balasta, tehnološka revolucija je zauzela mesto energetske efikasnosti u HID rasveti. Zamena magnetnih balasta (tehnologija stara više od 100 godina) digitalnim HID balastima, nastupila je zbog dokazivo bolje efikasnosti. Testovi su pokazali da Lumatek digitalni balast daje 30% više svetlosti od obicnih starih magnetnih balasta. To znaci da se proizvodi više lumena po vatu utrošene energije.Lumatek je broj jedan vodeci digitalni balast u hidroponskoj industriji i hortikulturi, širom sveta!Za razliku od standardnih magnetnih prigušnica digitalne su znatno lakše (cak do 10 puta) i apsolutno su necujne. Takode, kao njihova prednost izdvaja se i manja potrošnja struje, cime se postiže ušteda novca.Ono što je jako bitno za gajenje biljaka je da se dodatno ne zagrevaju niti emituju dodatnu toplotu u prostoriju za gajenje.    
44 991.00 RSD 49 990.00 RSD

ETI Balast 250W

ETI balasti se mogu koristiti sa HPS ili MH sijalicama. U sebi imaju starter, kondenzator i cip za termicku zaštitu.
4 950.00 RSD 5 500.00 RSD

ETI Balast 400W

ETI balasti se mogu koristiti sa HPS ili MH sijalicama. U sebi imaju starter, kondenzator i cip za termicku zaštitu.
6 255.00 RSD 6 950.00 RSD

ETI Balast 600W

ETI balasti se mogu koristiti sa HPS ili MH sijalicama. U sebi imaju starter, kondenzator i cip za termicku zaštitu.
7 641.00 RSD 8 490.00 RSD

Nanolux balast 250W sa dimerom

Nanolux balast 250W je najmanji, najlakši i najstabilniji balast na tržištu danas. Sistem provere sigurnosti koristi Led indikator koji Vam omogucava dijagnostifikovanje bilo kakvih problema koji mogu nastati. 3 godine garancije.
15 921.00 RSD 17 690.00 RSD

Pure Light Balast 600w

Pure Light balast 600W je elektromagnetni balast smešten u zeleno metalno kucište pogodan za HPS i MH rasvetu. Najbolji odnos cena - performanse na tržištu.
7 731.00 RSD 8 590.00 RSD

Balast Pro Gear 400w Plug & Play

8 775.00 RSD 9 750.00 RSD
Sortiraj po