Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Algo Pan 250ml

762.00 RSD
847.00 RSD

Klasa: Tečni biostimilator

Sastav: organski azot (N) 0.22%;  organski ugljenik (C) 3%

Formulacija: Tečni biostimulator na bazi morske alge ( Ascophyillum nodosum), braon boje 

Negativna delovanja preparata : Ne postoji negativno delovanje na gajene biljke, ljude, toplokrvne životinje i vodene biljke

Kompatibilnost: Meša se sa svim pesticidima, đubrivima i mikrobiološkim preparatima

Karenca, kao i radna karenca ne postoji.

PREDNOSTI UPOTREBE ALGO FAGUS

Algo pan je organski biostimulator na bazi morske alge koji aktivira bihemiske i fiziološke procese u biljci i podstiče biljku da maksimalno koristi hranjive resurse. Povećanje lisne mase pozitivno deluje na veličinu bobice, količinu šećera i ukupnog ekstrakta u grožđu i ostalom bobičastom voću.

Značaj biostimulatora kod dolazi najviše do izražaja u kritičnim situacijama. Biostimulatori su izrazito bitni i efikasni u zasadima koji su pretrpeli određeni oblik stresa poput stresa od suše, niskih temperatura (mraza) ili grada.
Biostimulatori će u takvim situacijama pomoći da se u što kraćem roku oporavi od stresa ubrzavajući fiziološke procese u samoj biljci. Konstantna upotreba pomaže u izgradnji i podršci prirodnom imunom sistemu same biljke.

VREME I DOZA  APLIKACIJE:

Folijarno:

Nakon pojave prvih listova(početak vegetacije), na početku cvetanja, u toku porasta bobica do zatvaranja grozdova, i kada plodovi počinju da menjaju boju. 1l/ 400 l vode.

Fertigacija: 1l/ 800 l vode.

Kod sadnog materijala potopiti sadnice u rastvor (250ml na 100l vode), i nakon sadnje zaliti svaku biljku istim rastvorom.