Vaša korpa je prazna.
Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop Zla Shtek online shop
Zla Shtek online shop
Zatvori
Pretraga
Filters
-10%
online

Algo Alfa 250ml

806.00 RSD
895.00 RSD

Klasa: Organsko azotno đubrivo biljnog porekla

Sastav: organski azot (N) 2%, organski ugljenik (C) 3%

Formulacija: Organsko azotno đubrivo na bazi morske alge ( Ascophyillum nodosum), braon boje 

Negativna delovanja preparata: Ne postoji negativno delovanje na gajene biljke, ljude, toplokrvne životinje i vodene biljke

Kompatibilnost: Meša se sa svim pesticidima, đubrivima i mikrobiološkim preparatima

Karenca, kao i radna karenca ne postoji.

PREDNOSTI UPOTREBE ALGO ALFA 

ALGO ALFA kao organski preparat koji u sebi sadrži optimalan odnos hranjivih materija, minerala i mikroelemenata,
upotrebljava se tokom važnih vegetativnih faza. U ranoj fazi stimuliše biljke na stvaranje jačeg korena, čime je omogućen bolji razvoj i veći prinos. Povećava otpornost biljke na abiotske (hladnoća, visoka temperatura, suša) i biotske (paraziti, bolesti) stresove.

VREME I DOZA APLIKACIJE:

Folijarno: Kao prihrana kod ratarskih, voćarskih, povrtarskih kultura u fazi intezivnog vegetativnog rasta 2-3 puta u razmaku od 15-20 dana, u količini 1-2 l/h.

Kod sadnog materijala potopiti sadnice u rastvor (250ml na 100l vode), i nakon sadnje zaliti svaku biljku istim rastvorom.

Kupci koji su kupili ovo, takodje su kupili:

Ionic Hydro Bloom đubrivo 1l

Ionic Hydro Bloom je dubrivo za fazu cvetanja pogodno za pasivne hidroponske sisteme.
1 278.00 RSD 1 420.00 RSD

Akrilna mrvilica (obična) plava

Koga bole ruke poslužice mu ova najobicnija plava mrvilica iz dva dela sa dijamantskim zubima da bilje pretvori u prah. Detalji o proizvodu: Boja: plava Dijamantski zubi za mrvljenje Konstrukcija: 2 dela Visina: 25mm Precnik: Ø 57mm
450.00 RSD 500.00 RSD

Plagron Vita Race 100ml

Plagron Vita Race je organsko đubrivo (koristi se za prskanje prskalicama) koje se koristi za rast i za fazu cvetanja. Vita Race se isključivo koristi za prskanje po listovima biljke, sadrži mikro i makro elemente, prirodne minerale i prirodne esencijalne hormone koji pospešuju rast biljke, i priprema je za fazu cvetanja.
1 013.00 RSD 1 125.00 RSD

Plagron Power roots 250ml

Power Roots od Plagrona je organski stimulator rasta korena biljke koji se koristi za izdanke i biljke koje se presadjuju. Ova vitalizirajuca tecnost promoviše bolji i brži razvoj korena, poboljšava apsorpciju kiselina i kiseonika, kao i bržu transportaciju jona.
2 187.00 RSD 2 430.00 RSD